Hirdetés

Turok 2 - kiszivárgott koncepciórajzok, képek, dobozkép

|

A Propaganda Games egyik fejlesztője kiszivárogtatott néhány anyagot a Turok 2-ből, ami sajnos már soha nem fog elkészülni.

Hirdetés

A Turok remake nem sikerült elég jól ahhoz, hogy maradéktalanul elégedettek legyünk, de túlzás volna rossz játéknak nevezni.

A Turok 2-t a Propaganda Games fejlesztette, de a projektet törölték, mielőtt a nagyközönség elé tárták volna. A csapat egyik tagja úgy döntött, mivel már nincs mit veszteni, feltölt az internetre egy 14 másodperces videót és jónéhány képet melyeken hogy, hogy nem, többnyire dinoszauruszok láthatóak.

Egy része ezeknek a képeknek már egy ideje kering az interneten, de többségüket most látjuk először. Beszúrtunk néhányat, a többi huszonegynéhány megtekintéshez látogassatok el a galériánkba. Ti szeretnétek egy dínós FPS-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)