Hirdetés

Turok 2 Remaster - trailerrel ünnepeljük a megjelenési dátumot

|

Kiderült, mikor kapjuk meg végre a Turok 2: Seeds of Evil feltuningolt változatát.

Hirdetés

Az első Turok játék még 2015-ben kapott egy felújított változatot, hamarosan azonban már a Turok 2: Seeds of Evil sem marad Remaster kiadás nélkül.

A jelenlegi tervek szerit már nem kell sokat várunk a ráncfelvarrott Turok 2-re, ugyanis a Remaster verzió március 16-án válik elérhetővé a különböző PC-s online piactereken. Ennek örömére egy új trailer is érkezett.

A Turok 2: Seeds of Evil egyébként eredetileg Nintendo 64-re jelent meg és több mint 1 millió példányt adtak el belőle. Az ember mindig vevő volt és az is marad egy jó kis dinós lövöldére, így nem csoda, hogy sokan várják a felturbózott Turok 2-t.

Ti le fogtok csapni a klasszikus új kiadására? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)