Hirdetés

Készül a Turok: Dinosaur Hunter remake?

|

Egy interjú szerint komoly esély van rá, hogy feltámasztják az 1997-es csodát.

Hirdetés

Arra ébredni, hogy megint feltámasztják a Turok sorozatot érdekes hangulatot ad a napnak. Egyelőre még semmi sem biztos, de ha igaz az, amit az interjúban Samuel Villarreal elmondott, akkor nemsokára újra játszhatjuk a Turok: Dinosaur Hunter kalandjait.

A pletyka eredetileg a TechRaptor-ról indult el, ahol egy interjú olvasható a FEAR: Perseus Mandate, a Section 8 és az Aliens: Colonial Marines pályatervezőjével, aki egyébként az 1996-os Powerslave átdolgozásán dolgozik. Emiatt a projekt miatt tették félre anno egy N64-es Turok játék (na, melyik Turok cím jelent meg N64-re?) remakejét.


“Mivel a Night Dive Studios átvette a Turok EX megjelentetéséhez szükséges jogokat, idén folytatják annak fejlesztését” - mondta Samuel. Emberünk már korábban dolgozott a Night Dive csapatának a Strife remake fejlesztésekor.

Maga a Night Dive még nem erősítette meg a dolgot. Ti örülnétek egy újabb Turok feldolgozásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)