Hirdetés

Turok pc-re is!

|

Azon olvasóinknak lett igazuk, akik úgy gondolták, hogy ez az ígéretes FPS nem készülhet csak és kizárólag konzolokra.

Hirdetés

A Disney Interactive (bizony, ők adják ki) bejelentette, hogy a hamvaiból feltámadó főnixmadarat utánozni szándékozó franchise legfrissebb tagja többé már nem konzol-exkluzív. A pc-s változat az Aspyr Studios értő kezei alatt formálódik és 2008 tavaszán érkezik, nem sokkal a februári konzolos premier után.
A játékban, az alaposan átdolgozott (hangyányit sem emlékeztet korábbi önmagára) Joseph Turok bőrében fogunk egy rejtélyes bolygón űrkalózok és dinoszauruszok ellen küzdeni. Mint azt a korábban látott videók is sugallták, a piszkos munkát gyakran ráhagyhatjuk az általunk felpiszkált morcos ragadozókra, amely során hátradőlve élvezhetjük az élet farkastörvényeinek érvényesülését.
Az Unreal Engine 3 által megmozgatott FPS az egyszemélyes hadjárat mellett 16 fős többjátékos móddal felvértezve érkezik.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)