Hirdetés

Turok - Utolsó vérig

|

Izgalmas, multiplayer részekkel is fűszerezett videóválogatás érkezett az újjászületés küszöbén álló Turok marketingeseitől.

Hirdetés

Egy PS3, vagy X360 büszke tulajdonosaként feszítő játékosok már látástól vakulásig kergethetik az ősgyíkokat, vagy akár embertársaikat is. Amerikai őslakós génekkel, ám gyökerekkel nem rendelkező hősünk és válogatott "diplomatákból" álló társai akció közben szerencsétlenséget szenvednek, s megfogyva, de törve nem küzdenek az üldözött zsoldos, annak csapatai, s a bolygó faunája ellen. Multiban nem csupán az emberekre kell figyelnünk, hanem a szabadon kószáló, s mindenkit finom falatkának tekintő dinoszauruszokra is.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)