Hirdetés

Turok: valaki szólna a Touchstone-nak, hogy már kapható?

|

A hivatalos honlapon még mindig „óriási” feszültséget keltve ketyeg a visszaszámláló, pedig a játékot már négy napja árulják.

Hirdetés

Úgy tűnik, ezúttal nem arról van szó, hogy véletlenül pár üzletben tévesen kezdték el árulni a játékot. Az USA-ban a Best Buy, GameStop, GameCrazy és Wal-mart üzlethálózat már január 31 óta árulja a konzolos Turokot, miközben a hivatalos honlap, illetve a nagyobb gamer site-ok szerint erre csak holnaptól kerülhetne sor. Érdekes kérdés, hogy ezt a Touchtone szándékosan kommunikálta rosszul, vagy egyszerűen csak ennyire trehányak?

Ha a honlapra klikkeltek, akkor az amerikai számlálóból még mindig (jelen sorok írásakor) több mint 18 óra van hátra, az európaiból pedig több mint négy nap. A PC-s Turokra egyébként tavaszig kell várni és nem, ne reménykedjetek, hogy a számláló arra vonatkozik... :p

turockclock.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)