Hirdetés

Evolve - next-gen lövölde a Left 4 Dead alkotóitól

|

Lelepleződött a GameInformer címlapja is. A Turtle Rock-os srácok igazán otthonosan mozognak már a kooperatív túlélő játékok terén, így nem csoda, hogy nem akarnak elszakadni a stílustól.

Hirdetés

A csapat korábban a Counter Strike: Condition Zero-n és a Left 4 Dead sorozaton dolgozott. A Valve-tól való függetlenedés után 2011-ben a THQ bejelentette, ők fogják kiadni a stúdió következő játékát, amely alatt CryEngine 3-as motor duruzsol majd.

Egy évvel később a THQ csődöt jelentett, így elárverezték az általuk birtokolt jogokat. Az Evolve így került a 2K Games birtokába, akik majd 11 millió dollárt fizettek a jogokért. A játékot PC-n, Xbox One-on és PS4-en próbálhatjuk majd ki, megjelenési dátum egyelőre még nincs.

A játékban 4 katonának kell majd szembenézni egy űrlénnyel, amely - ahogy a cím is mutatja - a harcok során egyre fejlettebb, erősebb, brutálisabb lesz. A katonák egyedi képességekkel rendelkeznek, és bár túlerőben vannak, a szörnyet irányító játékosnak meglesznek a megfelelő eszközei, hogy elrontsa a mókát.

A Game Informer igérete szerint a héten kapunk még új infókat az Evolve-ról és természetesen itt, a GameStaron is olvashattok majd róla egy kimerítő előzetest. Eddig hogy hangzik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)