Hirdetés

Evolve - bemutatkozott az első hunter

|

A Turtle Rock next-gen lövöldéje csak ősszel indul majd világhódító útjára, de a srácok már most szeretnének minél több dolgot megosztani velünk.

Hirdetés

Nemrég beszámoltunk az Evolve előrendelőknek szóló akciójáról, amelyben egy új szörny és egy skin lehet a jutalmunk, ma pedig a vadászok szimpatizánsainak kedvezünk pár új infóval.

A vadászok azzal a céllal érkeznek meg egy-egy bolygóra, hogy segítsenek annak kolonizálásában, felszámolják a lakosságra veszélyt jelentő vadvilágot. Ezért van náluk szigonypuska, nyugtató lövedék és különböző csapdák. Amikor azonban a Shear nevű bolygóra érkeznek, ki kell lépniük a komfortzónájukból. Az általuk felfedezett szörnyeknek sem ez a természetes élőhelye, a vadászok nem számítottak rá, hogy ilyesmivel is szembe kell nézniük. A vadászat átcsap a túlélésért vívott küzdelembe, ahol bizony minden erejükre szükségük lesz.

Az első bemutatott kaszt az assault, akire mint legfőbb halálosztó tekint a csapat. Markov tetemes életerejének és a hátán található pajzsgenerátornak köszönhetően igencsak masszív, a frontvonalra termett karakter. Nagyobb távolságokra a lightning rifle-t használja, még a szűkebb tereken egy gépfegyver és pár akna van segítségére a harcban.

Amint az Evolve többi vadászáról is hintenek el infókat, mi ott leszünk és beszámolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)