Hirdetés

A Turtle Rock is Source motorral próbálkozik

|

Az a csapat, akik nevéhez többek között az eléggé kétes sikerű CS: Condition Zero is fűződik (illetve a már sokkal népszerűbb CS: Source), elárulta, hogy egy újabb PC-s fejlesztésre adták a fejüket. Ezúttal úgy határoztak, hogy csatlakoznak a Source engine játékfejlesztők egyre népesebb táborához. A program előreláthatóan csak a Valve féle Steam rendszeren keresztül lesz megvásárolható, bár idővel nem kizárt, hogy találnak hozzá "utcai" kiadót is. A Michael Booth által 2002-ben alapított csapat az évek folyamán olyan veteránokkal bővült, akik a Nox, a Red Alert II: Yuri's Revenge, illetve a Command & Conquer: Generals játékokon is munkálkodtak. A tapasztalat tehát megvan, érdeklődve várjuk, hogy mit tudnak alkotni a srácok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)