Hirdetés

Egy világhírű franchise-on dolgoznak a Left 4 Dead fejlesztői

|

A Turtle Rock Studios új fejlesztőket toboroz egy játékhoz, ami állításuk szerint egy világszinten ismert franchise-hoz kötődik. Vajon miről lehet szó?

Hirdetés

Habár a srácok legutóbbi asszimetrikus multiplayer játéka, az Evolve nem ragadta meg annyira a közönséget úgy, mint a Left 4 Dead, a csapat lelkesedése töretlen és már javában készül következő alkotásuk.

Hirdetés

Persze az még nem derül ki, hogy ez pontosan micsoda, ugyanis a legutóbb felkerült álláshirdetés csak annyit említ, hogy egy "világhírű videojátékos franchise" új epizódjáról van szó.

A pályadizájnereket kereső álláshirdetés szerint "szórakozató harci szituációk" és "menő pályák" tervezése lesz a feladat, viszont emellett feltűnik a "kompetitív és kiegyensúlyozott dizájn" is, amiből az jön le, hogy a multiplayer továbbra is fontos a csapat számára.

Ti mit gondoltok? Mi lehet a szóban forgó népszerű franchise?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)