Hirdetés

Tűz volt a Nintendo főhadiszállásán

|

Egészen pontosan a Nintendo japán központjából jelentették a tüzet.

Hirdetés

Egy helyi médium az NHK számolt be először arról (és cikküket fordítás formájában átvette például a VGC is), hogy összesen nyolc tűzoltót riasztottak a Nintendo Japánban található központjába, mivel tűz ütött ki az épületben helyi idő szerint délután 1 órakor. 

Egészen pontosan a harmadik emeleten keletkezett tűz, melynek következtében részben elégett egy asztal és egy szék.

Hirdetés

A rendőrség később megerősítette, hogy senki sem sérült meg az épület harmadik emeletén kialakult tűzben, ami mindenképpen örömteli hír. A helyszínelés után megállapították, hogy a tüzet valószínűleg egy olyan elektromos eszköz okozhatta, amit éppen töltöttek. 

Japánban egyébként jelenleg rekord hőség van, két hete 35 fok fölött van a hőmérséklet, de nagyon úgy fest, hogy ezt a tüzet most nem kell a hűhullám számlájára írni. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)