Hirdetés

Tűzokádó ellenfeleket szabadít ránk a Sea of Thieves legújabb frissítése

|

Rengeteg kincset zsebelhetünk be, sőt a legyőzött hamulordok koponyáját még lángszóróként is használhatjuk.

Hirdetés

Már elérhető a Sea of Thieves legújabb tartalmi frissítése, amelyben az úgynevezett hamuátok sújtotta ellenségekkel harcolhatunk, maradványaikat pedig többféleképpen is a javunkra fordíthatjuk. Az Ashen Winds frissítéssel megérkeztek a tűzokádó Ashen Lord karakterek, akiket nem lesz könnyű legyűrni, viszont a jutalmakért megéri vállalni a kockázatot.

Hirdetés

Az elhullott hamulordok koponyája roppant értékes, de ha valaki úgy dönt, hogy inkább lángszóróként használja, hatalmas pusztítást vihet végbe szárazföldön és hajókon egyaránt. A koponyában található, üzemanyagként funkcionáló kristály ereje viszont véges, az igénybevétel miatt folyamatosan veszít értékéből, így mérlegelnünk kell, hogy riválisaink ellen fordítjuk-e.

A frissítésnek köszönhetően több új kozmetikai holmit vásárolhatunk, például emote-okat, vagy éppen új öltözéket a macskák számára. Emellett a Banjo-Kazooie, a Viva Pinata és a Perfect Dark stílusaiban elkészült hajókat is be lehet szerezni. A Rare egy hangulatos bemutatót is összeállított az Ashen Windsről, nézzétek meg alább.

Nektek hogy tetszik a Sea of Thieves legújabb frissítése, megküzdötök az új ellenfelekkel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)