Hirdetés

TWC Games - Beszáll a játékiparba a Weinstein testvérpár

|

A Miramax alapítói, a The Weinstein Company-t vezető fivérek szerencsét próbálnak a játékiparban is.

Hirdetés

Hollywood és a játékipar összefonódásából ma már olyan szórakoztatóipari óriások profitálnak, mint a Warner, vagy a Disney, ezért teljesen logikus, hogy a Miramax-testvérek (Bob és Harvey Weinstein) is úgy döntöttek, a filmek gyártása és forgalmazása mellett egy újabb területen is megvetik a lábukat. Ennek következtében született meg a TWC Games.



A tervek szerint a TWC Games a The Weinstein Company, illetve a Dimension Films tulajdonában lévő filmekre (pl. Hellraiser, Scream, Halloween) támaszkodva fog játékokat fejleszteni.
Bob Weinstein azzal magyarázta a döntést, hogy egyszerűen lépést kívánnak tartani a fejlődéssel, a számtalan digitális platform révén pedig szélesebb közösséghez juthatnak el minőségi és költséghatékony videojátékokkal.
A még újonc TWC Games kezdeti útját a Beefy Media egyengeti, a produkciós cég feladata lesz stratégiai partnerségi megállapodásokat tető alá hozni kiadókkal.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)