Hirdetés

Twin Mirror - nyomozós játékon dolgoznak a Life is Strange fejlesztői

|

Nemrég került bejelentésre a különleges alkotás, amelyben természetesen fontos szerepe lesz a történetnek is.

Hirdetés

A Dontnod Entertainment csapata valószínűleg elég sok rajongót szerzett magának az elmúlt években, hiszen sokak kedvence lett a Life is Strange, és legújabb címük, a Vampyr is ígéretes darabnak tűnik. Most pedig lehullt a lepel a srácok következő projektjéről is.

Hirdetés

A Dontnod és a Bandai Namco közösen jelentették be a Twin Mirror névre hallgató alkotást, amiről egyelőre nem tudtunk meg túl sok információt, de úgy tűnik, hogy egy nyomozós játék lesz, és a sztorira is nagy hangsúlyt fektetnek a fejlesztők.

A játék a tervek szerint valamikor 2019-ben jelenhet meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, a bejelentés mellé pedig kaptunk egy trailert is, ami elég furcsa kalandokat ígér.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)