Hirdetés

Twin Mirror - végre hosszan láthatjuk a játékmenetet

|

Most egy kicsit részletesebben is megnézhetjük a Life is Strange fejlesztőinek vadonatúj alkotását.

Hirdetés

A Dontnod Entertainment már bizonyította, hogy remekül ért a történetmeséléshez, és a jelek szerint a srácok következő nagy dobásában is fontos szerepe lesz a sztorinak. Egy új videóból most megismerkedhetünk többek között a Twin Mirror cselekményével is.

Hirdetés

A nagyjából 4 perces anyag középpontjában a játék első, Lost On Arrival című epizódja áll, így pedig megnézhetjük, milyen izgalmak várnak majd ránk a szürreális kaland során. A kommentárnak köszönhetően érdekes részletek is kiderülnek, illetve a játékbeli Basswood városáról is megtudhatunk ezt-azt, szóval mindenképp érdemes belenézni a videóba, ha felkeltette az érdeklődéseteket a Twin Mirror.

Hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)