Hirdetés

Twisted Metal: élőben lőheted szét a fagylaltos autót

|

Van a valódi sivatagban egy valódi fagylaltos autó, ami csak arra vár, hogy a valódi játékosok meghúzzák a valódi ravaszt, ami valódi darabokra szaggatja.

Hirdetés

Furcsa, de annál stílusosabb promócióban vehetnek részt azok a játékosok, akik regisztrálnak a ShootMyTruck.com-on. A sivatag közepén ugyanis ott van a Twisted Metal jól ismert fagylaltos kocsija, melyre egy M249 Squad Automatic Weapon csöve mered. Már ez is elég érdekes, de az, hogy az elsütőbillentyű (ugye, Gyu?) vezérlését az interneten kapcsolódó játékosok tehetik meg, igazán izgalmassá teszi.

A holnap kezdődő mulatságra ugyanis 1.000 felhasználó regisztrálhat, akik otthonukból dönthetik el, hogy mikor tüzeljen a fegyver. A tervek szerint 100.000 darab lőszer áll rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy a fegyver tűzgyorsaságát figyelembe véve, a mulatság kb. 2 órán keresztül fog tartani. Aki szeretne részt venni a projektben (ha van még hely), az Facebook, illetve twitter app segítségével regisztrálhat, de előtte mindenképpen látogasson el a második sorban jelzett linkre, ahol megkapja a szükséges instrukciókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)