Hirdetés

A Twitch új moderátor robotja barátságosabbá teszi a chatet

|

Akiknek nem tetszik a Nightbot vagy a Moobot azok hamarosan használhatják majd a Twitch saját megoldását is.

Hirdetés

Az AutoMod a Twitch.tv legújabb funkciója, ami pontosan az, amire gondoltok. Egy moderátor bot, ami különböző szabály alapján bannol, vagy kiültet embereket a chatről.

A streamer megadhatja majd mik azok a kifejezések, amik tiltólistásak, de ha a bot valami gyanúsat észlel magától (tegyük fel letiltottad a Kappa szót, de valaki a KappaClaust írta be), akkor azt a sort a bot megjelöli és addig láthatatlanná teszi, amíg a streamer vagy egy moderátor le nem okézza a beírt tartalmat.

Egyébiránt ugyanazokkal a funkciókkal működik, mint a többi moderátor bot. Képes linkeket tiltani, sub-chatet aktiválni vagy kikapcsolni, és kifejezések alapján bannolni vagy timeoutolni a chatelőket.

A béta már elindult, és természetesen teljesen a streamerek maguk döntik el, hogy használják-e az AutoBotot vagy sem.

Élő videó megtekintése innen: – www.twitch.tv

A funkció már most több nyelven működik, és minden streamer a saját beállítások részlegében kapcsolhatja be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)