Hirdetés

Tilos a Twitchen CS:GO fogadóoldalakkal foglalkozni

|

Követve a Valve tiltását, mától a Twitchen sem lehet közvetíteni semmilyen Counter-Strike: Global Offensive fogadásokkal kapcsolatos tartalmat.

Hirdetés

Tegnap a Valve keményen odacsapott a Counter Strike: Global Offensive fogadásokra szakosodott oldalaknak. Nincs több biznisz, és a Valve intézkedésére vonatkozó válasz a Twtich-től is megjött. Ők sem tűrik tovább ezeket az oldalakat.

"A Valve kifejezetten leírta, hogy az OpenID API adatait fogadóoldalakat működtetésével kapcsolatosan használni kifejezetten tilos."

Mivel a Valve betiltotta a dolgot, így ez a Twitchen is tiltólistára került, ahogy például a WoW privát szerverek közvetítése, vagy tört játékok streamelése.

"A streamerek nem közvetíthetnek olyan tartalmat, ami megszegi a harmadik fél által kikötött szabályokat. Ennek megfelelően minden olyan anyag, amiben a Valve új szabályzatát megszegő tartalom szerepel tiltott a Twitch.tv-n."

Tehát ha például a CSGO Lotto oldalt streamelnéd, vagy úgy közvetítesz, hogy a CSGO Lotto támogatta az adásodat, akkor könnyen utolérhet a banhammer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)