Hirdetés

Egy Twitch hiba miatt lehet, hogy rossz kezekbe kerültek a streamerek privát üzenetei

|

Egyelőre még nem történt katasztrófa, de könnyen lehet, hogy így bizalmas információk szivároghatnak ki.

Hirdetés

Rengeteg videós használja tartalomgyártásra a Twitchet, hiszen viszonylag egyszerű kezelni, és általában tökéletesen teszi a dolgát az oldal. Azonban még így is előfordulhat, hogy felüti a fejét egy hiba a rendszerben. Sajnos most is ez történt.

Hirdetés

Mielőtt a Twitch végleg kivette volna a Messages funkciót, megengedte a felhasználóknak, hogy letöltsék saját archívumukat, ami tartalmazta az eddigi üzeneteiket. Viszont a jelek szerint valami félremehetett, ugyanis több ilyen levél is elkeveredett és másnál landolt.

A Twitch egy közleményt adott ki az eset kapcsán, amiből megtudtuk, hogy egy azóta már kijavított bug miatt az üzenetek egy kis része rossz archívumba került. A srácok tájékoztatták a felhasználókat, és el is küldték nekik az érintett leveleket, hogy nézzék át azokat.

Egyelőre még nem történt komolyabb gond, de akad már olyan, akinek a beszámolójából az derül ki, hogy például személyes adatok mentek rossz helyre a hiba miatt.

Ti mit gondoltok, jól kezelte a Twitch a helyzetet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)