Hirdetés

A Twitch új kiegészítőjével láthatod a League of Legends meccsek részletes statisztikáit

|

Kicsit kényelmesebb lesz LoL streameket nézni holnaptól: minden, amit tudni akarsz a játékosokról egy gombnyomásnyira lesz tőled (már ha a streamer engedélyezi a kiegészítőt).

Hirdetés

Vannak olyan játékok, sportok (és a metszetünkben az e-sportok), ahol nézőnek lenni sem a kényelem csúcsa. Néha még egy Twitch live előtt is úgy érezheti magát az ember, mintha Forma-1 versenyen lenne a helyszínen, ahol csak száguldó színcsomókat látna az úton, de fogalma sincs, az épp melyik versenyző, melyik körét futja és hanyadik helyen áll. Néha a League of Legendsben is eltájolódhat az egyszeri néző, hogy most épp ki, hol, mit és hogyan csinál, de már megvan a megoldás. A Twitch és a Riot Games közeli partneri kapcsolatot ápolnak, aminek egyik új gyümölcse a Live Tracker nevű extension: ezt a kis kiegészítést holnaptól építhetik be csatornáikba a streamerek, segítségével pedig a nézők bármikor megnézhetik az adott meccs statisztikáit egyetlen gombnyomással. Ez már csak azért is kifejezetten hasznos lesz, mivel a hétvégén végre elindul a Clash mód.

Hirdetés

A Live Tracker megmutatja, hogy ki hányszor ölt és halt, milyen varázslatokat hozott magával, milyen tárgyakat vett, milyen rúnákat használ és még számtalan egyéb apróságot. Élesben így fog kinézni a kis készség:

A különböző fülekre kattintva rengeteg extra infót tudhatunk meg a játékosokról és azok korábbi meccseiről. Hasznos lesz azoknak a nézőknek, akik szeretik számon tartani kedvenceik eredményeit.

Az extension holnaptól lesz elérhető, tehát a Clash mód indulását már ezzel lehet várni. Ez a játékmód gyakorlatilag egy játékbeli versenyrendszer, aminek köszönhetően előre összerakott csapatunkkal indulhatunk különböző díjakért. Mivel most lesz az első Clash hétvége, így a Twitch várhatóan tele lesz Clash streamekkel, melyekhez kifejezetten jól jön majd a Live Tracker kiegészítés.

A Live Trackert a streamerek a beállításoknál, az extension kiegészítéseknél lehet majd megtalálni, a nézőknek pedig csak egy gombot kell majd megnyomniuk a fent látható panel lehívásához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)