Hirdetés

Twitch Plays Pokémon - megszerezték hát mind

|

Közel másfél hónapra volt szükségük, de a fanatikusoknak végül sikerült begyűjteniük az összes zsebszörnyet

Hirdetés

A Twitch Plays őrületnek már számos képviselője van, a legnépszerűbb azonban továbbra is a Pokémon, amelyből már szinte az összeset végigtolták a rajongók. Most azonban egy egyedi kísérletre vállalkoztak.

Több mint nappal ezelőtt vágtak neki a srácok a kalandnak, amelyben az volt a cél, hogy egy módosított Pokemon Red összes eredeti kis pokémonját beszerezzék. A rajongók tudják, hogy ez egész pontosan 151 kis szörnyet jelent, amelyben az elképesztően ritka Mew is benne van.

A Twitch közösségének egész pontosan 39 napra volt szüksége, hogy teljesítsék a kihívást, a videón azt láthatjátok, ahogy az utolsó Mewtwo-t is bezsákolják. A stream üzemeltetője azt mondta, még közel sincs vége a dolognak, amíg a nézőket érdekli a csatorna, addig folyamatosan játszani fognak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)