Hirdetés

Öt játékot kapunk februárban a Twitch Prime előfizetésünk mellé

|

Ahogy az lenni szokott, a Twitch egy kazal játékkal hálálja meg a fizetséget, és ugyan ezúttal sem AAA játékokról van szó, érdemes lesz azért rájuk nézni.

Hirdetés

A Twitch Prime szolgáltatás kifejezetten megéri, ha valaki sok időt tölt a platformon. A 13 dolláros előfizetési díjért cserébe valakihez ingyen feliratkozhatunk, kapunk exkluzív emote-okat, és egy rakat játékot. Ezek a címek általában többé-kevésbé ismert indie címek, melyeket érdemes legalább egyszer letölteni és kipróbálni.

Hirdetés

Februárban is öt ilyen kisebb gyöngyszemet kapunk. A Narcos: Rise of the Cartels, American Fugitive, White Night, Desert Child, és a Steredenn mind behúzható lesz februártól, ehhez annyit kell majd tennetek, hogy a Twitch Prime aloldalon rányomtok majd a nagy kék Claim gombra. Ha tájékozódnátok előtte, akkor itt vannak a trailerek alább:

Narcos: Rise of the Cartels

American Fugitive

Desert Child

White Night

Steredenn

Nektek hogy tetszik a kínálat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)