Hirdetés

A Twitchen lehet karaoke-zni a Harmonix új játékával

|

A különleges projektet a TwitchConon mutatták be.

Hirdetés

Még javában pörög ezen a hétvégén a TwitchCon, viszont az egyik legfontosabb bejelentést pénteken tették.

Hirdetés

A Twitch összeállt a Rock Band sorozat fejlesztőcsapatával, a Harmonix-szal, és egy különleges karaoke játékot kezdtek el fejleszteni. A Twitch Sings néven futó projektet kifejezetten az olyan streamerek számára készítik, akiknek fontos a nézőkkel való kapcsolattartás, illetve azok hatása a műsorra.

Természetesen a Twitch chatet is beépítik a játékba, így a kommentek mellett változtathatnak a nézők a színpad fényein, kérhetnek dalokat, kihívásokat adhatnak, valamint a Rock Band Band Meteréhez hasonló funkcióval visszajelzést küldhetnek az énekes teljesítményével kapcsolatban. A Twitch már a kiadáskor több száz dalt pakolna a játékba, és terveznek egy olyan lehetőséget, amellyel a streamer és a nézők "duettben" énekelhetnek. A hivatalos bejelentést alább nézhetitek meg.

Nézd meg Twitch TwitchCon 2018 - Keynote című tartalmát a twitch.tv weboldalon

PC-n, iOS-en és Androidon egyaránt működik majd. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)