Hirdetés

Twitch Sings - már elérhető a közösségi karaoke játék

|

A játékot a hétvégén zajló TwitchCon Europe rendezvényen mutatták be.

Hirdetés

Nagyjából fél évvel ezelőtt a TwitchConon jelentették be a streaming szolgáltatás képviselői, hogy a Harmonix közreműködésével olyan karaoke játékot fejlesztenek, amely játékmenetéből a nézők is kivehetik a részüket.

Hirdetés

Az ezen a hétvégén zajló berlini TwitchCon Europe rendezvényen hivatalosan debütált a játék, és bárki számára ingyenesen elérhető erre a linkre kattintva. A jövőben a Twitch tervei szerint majd bővülni fognak a játékbeli lehetőségek, és nincs kizárva a fizetős tartalmak bevezetése sem, de a jelenlegi formájában semmit nem kell fizetni a korlátlan használatért.

Az éneklés közben a rajongók kihívásokkal nehezíthetik az streamerek előadását, de egyszerűen csak megszavazhatják, mi legyen a következő dal. A játék számára már természetesen egy saját csatorna is indult - ezen a linken megtekinthető, hogy énekelnek az emberek jelenleg a TwitchConon.

Nektek hogy tetszik a Twitch Sings ötlete, ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)