Hirdetés

A Twitch bevezette a csak előfizetőknek szóló streamelés lehetőségét

|

A streamereknek lehetőségük lesz arra, hogy az adást csak az előfizetőiknek tegyék láthatóvá.

Hirdetés

A Twitch.tv-n a rajongók előfizethetnek csatornákra, ezért cserébe pedig hozzáférhetnek különböző emote-okhoz, az előfizetőknek szánt chathez, és kapnak még pár apróságot a pénzükért cserébe. Most egy új lehetőség került előtérbe, ami több nézőt bátoríthat pénztárcanyitásra.

Hirdetés

Tegnap a Twitch bevezetett egy új lehetőséget a streamereknek, amivel csak előfizetőknek szánt adásokat indíthatnak. Ha az adott tartalomgyártó él ezzel, akkor az adása helyén csak egy előzetest látnak majd azok, akik nincsenek előfizetve a csatornára.

"Ha a néző előfizet bármilyen szinten (akár a Twitch Prime lehetőség kihasználásával is), akkor hozzáférhetnek az alkotó előfizetői adásához."

A Twitch szerint ezzel az a cél, hogy a streamerek így jutalmazhassák a közösségük kitartó tagjait, előfizetőit és moderátorait.

"A kompetitív játékosok így játszhatnak például olyan hősöket, amiket a közösségük kért, a társasjátékos csatornák nyomhatnak heti exkluzív kampány epizódokat, a zenei streamerek pedig összerakhatnak egy csak rajongói kérésekből összeállított lejátszási listát."

A lehetőség egyelőre béta fázisban jár, és csak azok a partnerek és affiliate státuszú streamerek élhetnek vele, akik nem kaptak semmilyen büntetést az elmúlt 90 napban (szóval Dr Disrespect streamjei miatt egyelőre senkinek sem kell aggódnia). Néhány Redditen jelentették, hogy azok sem tudták használni a feature-t, akiknek korábban a hangsávjukat letiltotta rendszer, így a streamereknek a háttérzenéiket is meg kell majd válogatniuk.

A streamerek jelentős része egyébként nem kifejezetten örült a megoldásnak. A legtöbben kijelentették, hogy nem fogják használni, hiszen csak elidegenítik ezzel a nézőik jelentős részét, és új nézőket sem fognak tudni nyerni így. Ti mit szóltok ehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)