Hirdetés

Egyedi streaming szoftverrel állt elő a Twitch

|

Nagy segítség lehet ez azoknak, akik az Amazon platformján szeretnék elindítani videós karrierjüket.

Hirdetés

A streamereknek eddig az OBS-hez és társaihoz hasonló, külső szoftvereket kellett használniuk ahhoz, hogy a játékmenet közvetítését össze tudják hangolni a mikrofonjukkal és az őket vevő kamerával, ám a Twitch most előállt egy olyan megoldással, ami nagyban megkönnyítheti a kezdők életét.

Hirdetés

A Twitch Studio a platform saját streaming programja, amivel nyilvánvalóan a harmadik féltől származó szoftvereket szeretné helyettesíteni. A segítségével pofonegyszerűen beállíthatjuk a webkameránkat és a mikrofonunkat, és ha megvagyunk az alapokkal, akár egy-két extra aprósággal is feldobhatjuk streamünket. Az alapsablonoknak köszönhetően egyszerűen varázsolhatjuk egyedibbé a közvetítés megjelenését, és még a közösségépítéshez is kapunk némi segítséget, így például beállíthatjuk, hogy jelezzen a program, ha valaki bekövet minket az oldalon.

A veterán streamereknek valószínűleg megfelelnek az eddig használt megoldások, de a kezdők számára kifejezetten jó választás lehet a Twitch Studio. A szoftver egyelőre zárt bétában van, és csak Windows 7-en vagy annál újabb operációs rendszeren fut. Ha jelentkeznétek a tesztelésre, akkor látogassatok el ide!

Szerintetek van igény egy hasonló, kezdőknek szánt streamer programra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)