Hirdetés

A Twitch közössége már a megjelenés előtt játszhat a The Outer Worlds-szel

|

Persze csak közös erővel haladhatnak az űrben.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainmentnek annyira bejött a Twitch Plays-formátum, hogy október 22-én, három nappal a The Outer Worlds megjelenése előtt ezen keresztül teszi elérhetővé a játékot, a közösségre bízva a döntéshozatalt.

Hirdetés

Ezzel egyébként történelmet írnak, mivel ez lesz az első alkalom, hogy egy megjelenés előtt álló játékot lehet így játszani. Tekintve, hogy ez egy teljes értékű RPG, és általában az átlagosnál jóval tovább tart közös erővel lepörgetni a játékokat, mint egyedül, lehet, hogy nem sikerül majd a megjelenésig végezni. A streambe az Obsidian csatornáján lehet majd becsatlakozni.

Watch live video from Obsidian on www.twitch.tv

A The Outer Worlds október 25-én lesz elérhető, és elég olcsón bele lehet majd vágni PC-n és Xbox One-on az Xbox Game Pass előfizetéssel. PS4-en muszáj lesz megvenni a teljes változatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)