Hirdetés

A Twitch.tv ideiglenes halloweeni emote-okat kínál

|

A Twitchen egy ideje léteznek már a loot boxok, de ideiglenes emote-ok csak a mostani eseménnyel kerültek be.

Hirdetés

A Twitch.tv-n a nézőknek lehetősége van Biteket vásárolni, amelyek a weboldal digitális fizetőeszközeként szolgálnak. Ezekkel lehet borravalót hagyni a streamereknél, és különleges, animált kappa fejeket küldeni nekik. Ha legalább 250 bitet (ez nagyjából 900 Ft) küldesz valakinek, akkor te is jutalmat kapsz egy loot láda formájában.

Hirdetés

Az áprilisban indult rendszert nem hirdette agyon a Twitch, én például észre se vettem, hogy van 2 dobozom, amíg a mostani hírek miatt nem néztem rá a loot menüre. Ha kaptok dobozt, akkor a halloween esemény ideje alatt abból kinyithattok ideiglenesen elérhető zombi emote-okat. Ha mind a 6-ot megtaláljátok, akkor kaptok egy permanens zombi kappát. Utóbbit akkor is megszerezhetitek, ha legalább 5000 bitet (16 800 Ft körül) küldtök valakinek 

A reakciók elég vegyesek. Vannak akik nehezményezik, hogy a halloweeni emote-ok csak loot boxokban érhetőek el, azt meg pláne, hogy a permanens kappához 6 ideiglenes hangulatjelet kell begyűjteni. Mások úgy vannak vele, hogy opcionális a cucc, és ha valaki meg akarja szerezni őket, azzal legalább egy-egy streamert segítik vele.

Nektek mi a véleményetek a rendszerről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)