Hirdetés

A Twitch saját programja megkönnyíti a streamelést

|

A Twitch Studio pár kattintással lehetővé teszi számunkra a közvetítést, ami leginkább a kezdőknek lesz nagy segítség.

Hirdetés

A Twitch elérhetővé tette saját streaming szoftverét. A program jelenleg béta állapotban van, de már mindenki által letölthető, és szabadon használható. Mivel néhány kattintásra egyszerűsíti a beállítási folyamatot, a kezdők könnyebben belevághatnak a közvetítésbe, mint egy OBS-sel vagy egy Xsplittel.

Hirdetés

A minőségi stream összeállítása sajnos nem két kattintás, mindenkinek meg kell találnia a hardverükhöz és netsebességükhöz passzoló legjobb beállításokat. A Twitch Studio célja, hogy mindenki egy egyszerű, pár lépéses folyamaton keresztül elkezdhesse a közvetítést, aztán ha már jobban kitapasztalta, akkor legyen lehetősége finomhangolni a motorháztető alatti dolgokat.

Telepítés után néhány egyszerű beállítás vár ránk: a kamerakép optimalizálása, néhány alapjelenet összerakása, és a mikrofon kiválasztása. Ezután a program felméri a a gépünk és hálózatunk lehetőségeit, és beállít egy szerinte optimális bitrátát, felbontást, framerate-et. Innentől már csak el kell indítanunk a játékunkat és rányomni a nagy, lila gombra az ablak alján.

Ez az alkalmazás nyilván nem azoknak szól, akik komolyabb setuppal, saját stúdióból dolgoznak, de a kezdőknek nagy segítség lehet. A programot a Twitch Studio hivatalos oldalán tudjátok letölteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)