Hirdetés

Már nem lehet a Twitteren játszani

|

Ennyit a gamer álomról. A Twitter kilőtte az Internet Archive-ról beágyazott programok futtatásának lehetőségét.

Hirdetés

Egy pár napig annyira szociális háló függők lettünk, hogy semmi más nem futott egész nap a Twitter oldalán kívül. Mivel a belinkelt Internet Archive játékok a posztokon belül futottak, másra nem is volt szükségünk.

A Twitter sajnos elkaszálta ezt a lehetőséget. A megosztott játékok ezentúl csak puszta linkként fognak megjelenni, holott korábban közvetlenül a tweetekben játszhattunk velük. Az új szabályzat szerint nem lehet játékokat, vásárlási funkciókat, szavazásokat, üzenetküldéseket és adatokat beágyazni a tweetjeinkbe, az Internet Archive-os játékok viszont nem tesznek eleget a szabályoknak. Most egy picit el is szomorodtunk.


Miért történt ez így? Kinek fájhatott a Twitter vezetőségében, hogy én a Lost Vikingset toltam, miközben a haverok üzeneteit olvastam?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)