Hirdetés

Elárasztották a klasszikus MS-DOS játékok a Twittert

|

A Twitter mára egy multifunkciós eszköz lett, de most kiderült, hogy a klasszikus MS-DOS játékok is játszhatók rajta. Nincs több kérdésünk.

Hirdetés

A Twitter már egy ideje engedi, hogy az internetes média tartalmait beillesszük a felületébe, ám most továbblépünk, ugyanis valaki rájött, hogyan lehet játszani és tweetbe illeszteni klasszikus játékokat.

A módszer alapját tulajdonképpen az Internet Archive képezi, ennek segítségével lehet megoldani a klasszikus játékok beillesztését a tweetjeinkbe. Az Internet Archive egy online könyvtár, ahol számos régi kép, videó, szoftver és rengeteg más dolog található, az archívum célja, hogy fenn maradjanak ezek a legendák, és bármikor elérhessük őket. A Wired egyik embere, Chris Kohler is rögtön kipróbálta, de már rengetegen tweeteltek egymásnak régi MS-DOS címeket. A legjobb az egészben, hogy állítólag minden iFrame és Wordpress kompatibilis platformba beilleszthetők a játékok.

Mit szóltok, küldtök a havernak egy Wolfenstein 3D-t Twitteren?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)