Hirdetés

Two Point Campus, Call of Duty: Modern Warfare és League of Legends - ezzel játszunk a hétvégén

|

Még van pár hét a nyári szünetből, de mi már most visszaülünk az iskolapadba. Ha pedig kibukunk, legfeljebb elszegődünk katonának.

Hirdetés

Igazán megnyugtató így 2022 derekán azzal szembesülni, hogy a rég megboldogult Bullfrog öröksége máig továbbél, és még mindig van igény olyan alkotásokra, mint amilyenek az 1990-es évek humorban gazdag menedzserjátékai. De nem csak a Theme Park és a Theme Hospital nyomdokain haladó Two Point Campusnak sikerült minket elbűvölnie, ugyanígy képtelenek vagyunk szabadulni a Stray, vagy ami még furcsább, a PowerWash Simulator szorításából.

HP - Lefutott a Stray és a The Quarry, most éppen az As Dusk Fallst nyüstöljük családilag, és eddig nagyon tetszik a történetvezetése (a vizuális megoldásai kevésbé, de azért nem végtelenül zavaró ez a képregényes hangulat). Emelett minimális Modern Warfare multi azért belefér, készülni kell az őszi hihívásokra, hiába.

mazur - Imádtuk a Strayt, és miután mindannyian végighüppögtük a végét, még visszamentünk az összes gyűjthető kis apróságért. Hétvégén viszont már új kaland jön, vagy az As Dusk Falls, vagy a The Quarry, még nem döntöttük el. (Szerintetek melyiket lenne érdemes?)

Paca - A Balatonon vagyok, viszont remek az internet, így az Xbox cloud gaming, valamint egy iPad és egy kontroller segítségével már beleraktam sunyiban 1-2 órát a Forza Horizon 5 Hot Wheels DLC-jébe, valamint a PowerWash Simulatorba is, amit kis adagokban érdemes fogyasztani, de úgy eléggé.

Csirke - Én tényleg szeretnék valahogy lejönni róla, de a PowerWash Simulator egészen egyszerűen nem ereszt. Sajnálom, tudom, hogy ezzel lassan szakirányú segítséghez kellene fordulni. 

Hirdetés

Kaci - A pénteki streamben úgy ültem neki a Road 96-nak, hogy nem is sejtettem, mibe vágok bele. Az első másfél óra azonban nagyon meggyőző volt, egyáltalán nem azt kaptam, amire vártam, így a hétvégén egész biztos, hogy folytatom a kalandot, és más oldalról is megpróbálom felfedezni Pertia világát.

MattMadzz - Nagyon izgatott vagyok a FIFA 23 és a Modern Warfare 2 miatt is, így nem is lehet kérdés, hogy ezen a hétvégén, amennyiben időm engedi, az elődökkel, tehát a FIFA 22-vel és a 2019-es MW-vel fogok játszani. A Warzone valahogy nem az én asztalom, de a CoD multi még mindig be tud szippantani, a FIFA-ban pedig a szokásos hétvégi tevékenységeket pörgetem, aztán megint káromkodok egy sort, hogy több órányi szenvedés után újfent semmit nem nyitok a csomagokból. Azt meg nehogy elfelejtsétek, hogy a katari világbajnokság unortodox időpontja miatt már most hétvégén elkezdődik az angol Premier League. Hajrá Chelsea!

Szada - Nagyon élveztem a Two Point Campus tesztelését, ezért valószínűleg vissza fogok térni a játékba, hogy minden helyszínen megszerezzem a maximális három csillagot. Emellett pedig a Worms W.M.D. pörög a feleségemmel a Game Pass támogatásával, nagyon rákaptunk a kukacoskodásra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Zs - Az elmúlt napokban sajnos nem sok idő jutott a játékra, így én továbbra is Vice Cityben lődörgök majd, de ez nem is feltétlenül baj, hiszen ezen a héten egy gigantikus adag GTA VI pletykát kaptunk, ami igencsak hangulatba hozott.

Hunter - Még tart a League of Legends Star Guardian eseménye, ezért a meccseket fogom pörgetni, és igyekszem végre befejezni a bérletet, illetve a különböző karakterek küldetéseit. Ha ez megvolt, akkor belépek majd a WoW-b,a mert a népek azt pletykálják, hogy Karazhan nehezebb lett, mint valaha a Season 4-es változtatások miatt, és Medivh egyszemélyes rajongótáboraként ezt bizony le kell tesztelnem.

Chava - Változatlanul az Icewind Dale: Enhanced Editiont nyüstölöm, de közben egyre gyakrabban kacsintgatok egy másik régi kedvenc, a Sherlock Holmes: The Awakened felé. Annak idején pont szakdolgozatírás közben toltam végig, a jövőre érkező remake miatt pedig feltétlenül újrajátszom a kalandot, még a régi Holmesszal és Watsonnal.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)