Hirdetés

Two Point Hospital - kikerül belőle a Denuvo

|

A már a megjelenés előtt kicselezett piszkálásvédelem helyét a Steam saját megoldása veszi át.

Hirdetés

Nagyjából egy hete írtunk arról, hogy a Two Point Hospitalt sikerült már a megjelenés előtt feltörni. Ez nem a Denuvo hibája, de tény, hogy nem is tett semmit annak érdekében, hogy megvédje a játékot.

Hirdetés

A következő frissítés eltávolítja a Denuvót, és a Steam DRM-re cseréli, ami a kalózok ellen sokat már nem segít, de a becsületes vásárlók életét jobbá teheti. A patchcsel, mely előbb béta állapotban lesz elérhető, számos kisebb hibajavítás is érkezik, melyek a tárgyak elhelyezését, a karakterek viselkedését orvosolják.

A Two Point Hospital egyébként egy remek játék, hamarosan a mi tesztünket is olvashatjátok róla. Eleve nyomott áron kínálják, cserébe alsó hangon van benne minimum 15 órányi tennivaló.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)