Hirdetés

Megjelent a Two Point Hospital legfrissebb DLC-je, az alapjáték ingyen van a hétvégére

|

A földönkívüli technológiákra épülő DLC érkezése nem az egyetlen jó hír a játék kapcsán.

Hirdetés

Akinek még nem volt alkalma kipróbálni a régi idők tycoon játékait idéző Two Point Hospitalt, annak érdemes lehet most felnéznie a Steamre, onnan ugyanis ingyen letölthetjük és egészen szeptember 2-ig ingyen játszhatjuk a kórházmenedzselős játékot.

Hirdetés

Akinek már megvan a játék, annak jó hír, hogy új tartalom is érkezett a Close Encounters nevű add-on képében. A játékosok felfedeznek egy lezuhant űrhajót, és megkapják a feladatot, hogy szedjenek ki minden hasznos technológiát a cuccból, majd azok segítségével építsenek egy szupermodern kórházi szárnyat. Kapunk 34 új betegséget, három helyszínt, és néhány játékmenetbeli változtatást.

A tavaly megjelent tycoon játék annak idején 85 pontot kapott tőlünk, és nem ok nélkül. Egy teljesen korrekt menedzselős cucc lett, ami a műfaj szerelmeseit hosszú időre elvarázsolhatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)