Hirdetés

Two Point Hospital - még gyorsan van időd kipróbálni a kórházvezetést

|

Ma még ingyenesen és szabadon kipróbálható a Two Point Hospital, de a gyakorlottabb kórházi vezetők is számíthatnak újdonságokra.

Hirdetés

Aki valaha arról álmodott, hogy egyszer egy egész kórházat fog irányítani, az most kiélheti magát a Two Point Hospital ingyenes hétvégéje alatt. Mi csak most vettük észre, szóval ezért nem szóltunk korábban nektek, bocsi, de ez a vasárnap pont ideális lehet arra, hogy tegyetek egy próbát vele.

Hirdetés

A Two Point Studios tavaly nyáron megjelent játékát március 14-től március 18-ig bárki kipróbálhatja Steamen keresztül, akinek pedig megtetszik, az 33%-os kedvezménnyel meg is vásárolhatja. Az eseménnyel egy időben új betegséggel is bővült a játék - a Half-Life-ban megismert headcrab okoz fejfájást a pácienseknek. A kiadó Sega másik címeiből pedig dekorációs tárgyakat vásárolhatunk - kínai bútorokat helyezhetünk el a Total War: Three Kingdomsból; festményeket, szőnyegeket és más apróságokat az Endless sorozatból, illetve Football Manager 2019 témájú dekorral is színesebbé tehetjük a kórházat. Az esemény örömére érkezett egy kedvcsináló is, nézzétek meg alább.

Nektek hogy tetszik, ha eddig nem tettétek, kipróbáljátok a Two Point Hospitalt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)