Hirdetés

Two Point Hospital - érkezik hozzá egy ingyenes kooperatív mód

|

A The Superbug Initiative keretében együttműködhetünk barátokkal és a játék közösségével.

Hirdetés

A Theme Hospital szellemi örökösében kipróbálhattuk magunkat kórházvezetőként. Számos tartalommal bővült később az alapjáték, például testreszabási lehetőségeket, Workshop támogatást, sandbox módot és az örök élet titkát kutató DLC-t kaptunk, de még nincs vége az újdonságoknak.

Hirdetés

A Two Point Hospital következő nagy dobása a The Superbug Initiative névre keresztelt tartalmi frissítés lesz, amely különleges kihívások elé állítja a játékosokat, akiknek együtt kell dolgozniuk a közös siker érdekében. Minden szekvencia számos összekapcsolt csomópontból áll, amelyek más-más feladatokkal látják el a felhasználókat; például el kell kapniuk három szellemet (ezt természetesen minden résztvevőnek a saját kórházában kell teljesítenie). Amint elegen teljesítik a kihívást, egy új cél nyílik meg. A fejlesztők szerint érdemes lesz bekapcsolódni a kooperatív mókába, ugyanis a legmodernebb technológiákat és ritka tárgyakat zsákolhatunk be. 

A The Superbug Initiative update április 30-ától lesz elérhető a játékosok számára. Ha szeretnétek kipróbálni az új funkciót, a bétateszthez így tudtok csatlakozni a Steamen keresztül: a könyvtárban jobb kattintás a játékon, tulajdonságok,  béták fül, "twopointhospital_patch_beta" kiválasztása. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)