Hirdetés

Two Point Hospital - csúsznak a konzolos változatok

|

Idén már biztosan nem fog új platformokra költözni a Two Point Studios kórház-menedzselős játéka.

Hirdetés

A Theme Hospital utódja fantasztikusan sikerült (és azóta is bővítik), amelyet az eredeti tervek szerint a konzolos játékosok is megtapasztalhattak volna még 2019 végén, azonban a legújabb információk alapján a Red Kite Games segítségével készülő portokhoz több időre van szükség. 

Hirdetés

A Two Point Studios és a Sega bejelentése közleménye a Two Point Hospital csak valamikor 2020 első felében jelenhet meg PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. A csúsztatás oka nem meglepő: jobb optimalizálást szeretnének elérni, mivel ahogy a blogposztban is írják, egy menedzsment-szimulációs játék készítése egyszerre három konzolra (úgy, hogy mindegyik változatból a leehető legjobb minőséget hozzák ki) "trükkös programozási puzzle". 

Mi abszolút nem vagyunk ellene annak, hogy többet dolgozzanak a készítők a portokon, ha cserébe egy teljesebb játékélményt kaphatnak végeredményül, csak legyen is így. Ti be fogjátok szerezni a Two Point Hospitalt konzolokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)