Hirdetés

Februártól már konzolokon is gyógyíthatunk betegeket

|

Új platformokat hódít meg a Two Point Hospital és bekerül a Game Passba is, vétek lenne kihagyni.

Hirdetés

Mindenkit meggyógyítunk! Persze szó sincs ráolvasásról vagy távgyógyításról, csupán kiderült, hogy a Theme Hospital szellemi örököse mikor válik elérhetővé még több változatban, miután október végén az azt fejlesztő Two Point Studios elhalasztotta a megjelenését 2020 első felére. Ha bárki úgy érzi, hogy az ő kezében hatékonyabban működne az egészségügy, akkor most itt a lehetőség bemutatni azt.

Hirdetés

Már nem kell sokat várnunk rá, hogy kontrollerrel menedzselhessük a saját kórházunkat, ugyanis a stúdió bejelentette, hogy 2020. február 25-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megjelenik a Two Point Hospital, ráadásul az alapjáték mellett a konzolos kiadások tartalmazni fogják a Bigfoot és Pebberley Island DLC-ket. Íme egy kis ízelítő: 

A Sega azt is megerősítette, hogy a játék érkezni fog az Xbox Game Pass szolgáltatásba is, az előfizetők előre dörzsölhetik a tenyerüket. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)