Hirdetés

Miért jó nekem, ha kizöldül a kórházam?

|

A Two Point Hospital legújabb kiegészítője a környezetvédelmet helyezi a középpontba. Az Off the Grid DLC három új területet tartalmaz, mindegyikben az említett szakterület egy-egy szegmense szerint kell igazgatnunk kórházunkat és kezelnünk pácienseinket.

Hirdetés

A menedzserjátékok meglehetősen népszerűek az utóbbi időkben, hála annak, hogy viszonylag egyszerű grafikával is élvezetes alkotások születhetnek a műfajban, így az indie stúdiók sokszor részesítik előnyben. A Two Point Hospital sem az AAA ligában indult, de remekül megidézte a Bullfrog egyik korai játéka, a Theme Hospital hangulatát. A legújabb DLC-ben modern kihívásokkal kell szembenézzünk, ugyanis nem elég működő kórházat fenntartanunk, közben oda kell figyeljünk a környezetvédelemre is.

Hirdetés

Az Off the Grid kiegészítő három új régiót tartalmaz, melyek új kihívásokat fogalmaznak meg a vállalkozókedvű kórházigazgatók felé; 35 új betegséggel küzdhetünk majd meg, melyek kezeléséhez külön felszerelések és szobák érkeznek. A DLC-t egy humoros kis előzetes vezeti fel, melyben egy választási kampány keretében mesélnek az új funkciókról:

A három terület különböző hozzáállást is igényel a menedzsment terén: a Wanderoff County Park lakói egy kis, természetközeli kommunában élnek, ennek megfelelően nem igazán tudnak fizetni a gyógyításért, nekik az úgynevezett Wellness Indexük magas pontszámai a fontosak. Old Newport lakosai a természet kincseiben hisznek, tehát mindenféle gyógynövényt és zöldséget kell termesztenünk a kezelésükhöz. Windstock City viszont kifejezetten gazdag és fejlett város, itt a fenntarthatóság kell, hogy a szemünk előtt lebegjen, tehát kórházunk kialakításánál a megújuló energiaforrásokat érdemes előnyben részesítenünk. 

Az Off the Grid kiegészítő március 18-án érkezik, addig viszont egy kis kedvezménnyel tudjátok megvásárolni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)