Hirdetés

Two Worlds demó érkezés

|

A számos nagyszerű fícsörrel, többek között kombinálható harci koreográfiákkal, egyedien összerakható varázslatokkal és - természetesen - eddig még sosem látott szabadsággal és rugalmassággal kecsegtető Two Worlds-re ismét ráígértek.

Hirdetés

Neeem, most nem a játékvilág forradalmasítása van soron: "mindössze" egy demót kapunk, augusztus 21-én a Lipcsében tartandó Games Convention alatt. Ebben az 1.3 GB-on tespedő drágaságban szabadon, időkorlát nélkül bejárhatjuk az északi Antaloor nagy részét, és számos küldetést lenyomhatunk majd - többek között a fő cselekményszálhoz köthetőeket is. A mesterséges intelligenciában a fejlesztők külön hangsúlyt fektettek a közösségek modellezésére, és a játékot elmondásuk szerint a kezdetektől több szálú működésre készítették - legyen szó akár több processzorról vagy processzormagról, akár több VGA-ról. A hivatalos oldalt erre, a képgalériát pedig itt találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)