Hirdetés

Two Worlds II - A kaland folytatódik

|

A Reality Pump úgy látszik megunta a tapaszgyártást, és inkább teljesen új formában folytatja a Two Worlds-öt

Hirdetés

A Two Worlds nem rossz kis RPG. Igaz el kellett telni néhány évnek, hogy a stuff játszható legyen, hiszen az alap kiadás olyan aprócska gondokkal küzdött, mint például a kimaradt mana potik, vagy a nőnemű NPC-k. A Reality Pump azonban nem adta fel, folyamatosan jöttek a javítások, új multiplayer térképek, most pedig érkezik a folytatás.

Antaloor világa nem éppen idilli környezet. Vallási őrületbe kergetett orkok, szabadon garázdálkodó banditák ezrei, és agresszív állatok népesítik be. Ez utóbbiak közé tartozhatunk mi is, ha akarunk, hiszen ahogyan egy nyitott RPG-ben kell, szinte bárkit levághatunk. A folytatásban azonban érhetnek kellemetlen meglepetések, hála a teljesen átdolgozott mesterséges intelligenciának. Vége lesz a fegyverek esztelen tápolásának is, legalábbis ezt ígéri a Reality Pump. A grafika pedig szerintük az új etalonnak számít majd(khm). A történet a Two Worlds eseményei után 2 évvel játszódik, és Antaloor keleti szegmensébe kalauzol el bennünket, ahol leginkább romos templomok, és kies sivatagok várnak ránk. A fejlesztés már két éve folyik, ezért az igazi örömhír, hogy a Two Worlds II még az idén télen meg is jelenik. Reméljük kevesebb buggal, mint az elődje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)