Hirdetés

Two Worlds II képek

|

Friss képeket adott ki a Reality Pump a Two Worlds hamarosan megjelenő folytatásából.

Hirdetés

A Reality Pump 2007-ben megjelent játékához The Temptation címmel tervezett önállóan futtatható, a történet szálait tovább göngyölítő kiegészítőt megjelentetni. A koncepció végül teljes értékű folytatássá nőtte ki magát, melynek megjelenését 2009 végére datálták, de ebből idén már biztos nem lesz semmi.



A tegnap esti órákban megjelent friss képek azonban bizonyítékként szolgálnak arra, hogy a Two Worlds II él, és virul, ráadásul szebb, mint valaha. Érdemes összevetni a Temptation galériájában látható képekkel az új felvételeket.
Programozó cimborám már korábban sem győzte dicsérni a fény-árnyék hatásokat, a bevilágítás minőségét. Szerintem most csak vigyorog, mint a tejbetök, s alig várja, hogy rátehesse mancsát a játék egy példányára.



A fejlesztők elárulták, hogy az új grafikus motorral megjelenített mocsár nem csak látvány szempontjából bír vendégmarasztaló hatással. A játékos mozgása látványosan lelassul, ahogy megpróbál átvágni az ingovány még járható részein. Lába néhány centire belesüpped a szilárdnak korántsem nevezhető talajba. Szerencsére itt-ott pallók könnyítik majd meg a közlekedést.
No, ha minden apróságra így figyelnek a srácok, és nem hagynak annyi bugot a végső verzióban, mint azt korábban tették, akkor még egy nagyon jó játék is kisülhet ebből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)