Hirdetés

Two Worlds II - PlayStation 3-ra is

|

Az igen sanyarú sorsú Two Worlds folytatása immár biztosan érkezik PlayStation 3-ra is.

Hirdetés

Aki játszott a Two Worlds nevezetű csodával, talán kissé szkeptikusan hallgatja a Reality Pump ajnározó szövegeit, miszerint a Two Worlds 2 egy hibátlan, nagyszerű játék lesz. Az rengeteg bug miatt eleinte szinte játszhatatlan Two Worlds után az ember már óvatosabb. Az első rész csak PC-re, és Xbox 360-ra jelent meg, ám a folytatás már minden platformon elérhető lesz.

A kiadásért ismét a SouthPeak lesz a felelős, és a jövő év tavaszára beidőzített Two Worlds 2 immár minden jelentősebb platformon tiszteletét teszi. Talán ez miatt a késés, talán csak nem készültek el időben. A lényeg, hogy a Two Worlds érkezik PC-re, MAC-re, Xbox 360-ra, és PS3-ra egyaránt. Reméljük megéri várni rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)