Hirdetés

Two Worlds: The Temptation - Éhes dínó malaccal álmodik

|

A Two Worlds nyár derekára tervezett folytatása már el is szenvedte első halasztását. Várhatjuk a levélhullás időszakát.

Hirdetés

Az egész világ, vagyis annak a játék iránt érdeklődő része gondolta úgy még nem is oly régen, hogy a The Temptation nem más, mint egy közönséges kiegészítő lemez. Ekkor pukkant kisebb petárdaként a hír, hogy bizony folytatásról van itt szó. Teljesen új grafikus motort írtak hozzá a Reality Pump lyánykái, melynek képességeit szemrevételezhetitek a legfrissebb képeket skubizva. Ami bevált, azt megőrizték, ami nem, azt kidobták, vagy átdolgozták a derék fejlesztők. Ennek következtében élvezetesebb lovaglásra (nem félreérteni!), jól működő harcrendszerre, jobban kidolgozott küldetésekre, s a korábbinál lényegesen elviselhetőbb színészi teljesítményre számíthatunk a karaktereknek hangjukat kölcsönző egyének részéről.

Two Worlds: The Temptation - 2. kép Two Worlds: The Temptation - 3. kép Two Worlds: The Temptation - 4. kép Two Worlds: The Temptation - 5. kép



Antaloor már ismert, ám alaposan feltúrbózott helyszínein kívül új környezettel is megismerkedhetünk. Szavanna és dzsungel vár a bátor vagy botor kalandozókra, a maguk nem mindig barátságos flórájával és faunájával együtt. Rinocéroszok, majmok, párducok keseríthetik meg az önjelőlt hősök dolgát.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)