Hirdetés

Tyrannosaurus rex hátán lovagló Vin Diesellel köszönt be az Ark 2

|

Kaptunk egy látványos CGI trailert, és kiderült, hogy melyik évben várható az Ark: Survival Evolved utódja.

Hirdetés

Most épp a battle royale a legdivatosabb műfaj, de volt egy időszak, amikor boldog-boldogtalan az úgynevezett túlélőjátékok révén szerette volna kiüríteni a gamerek pénztárcáját. E kategória egyik kiemelkedő, mindmáig nagy népszerűségnek örvendő szereplője az Ark: Survival Evolved, amelyben dinoszauruszok között kell életben maradnunk, lehetőleg eredményesebben, mint a Jurassic Park és Jurassic World filmtrilógiák statisztái és mellékszereplői.

Hirdetés

Ugyanezt kínálja lényegében a folytatás is azzal a jelentős különbséggel, hogy sikerült rávennie a Studio Wildcard csapatának Vin Dieselt arra, hogy adja a projekthez az arcát és a hangját is. A dolgok jelen állása szerint az Ark 2 valamikor 2023 folyamán trappol be PC-re és Xbox konzolokra, kipróbálását pedig jelentősen megkönnyíti, hogy kezdettől fogva elérhető lesz a Game Pass katalógusában. Ez jó lehetőség azoknak is, akik most ismerkednének a műfajjal, mert ha netán úgy éreznék, cseppet sem vicces - és pláne nem szórakoztató - már az első félórában fűbe harapni, csak mert egy kósza velociraptor minket nézett ki vacsorának, akkor sem vesztettek semmi.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)