Hirdetés

Tyranny megjelenés - még idén jön az Obsidian új játéka

|

Pontos megjelenési dátumot kapott a Tyranny, és kaptunk egy új, hangulatos videót is.

Hirdetés

Az Obsidian Entertainment ahelyett, hogy a South Park: The Fractured but Whole-t is bevállalta volna, inkább egy vadonatúj, saját projektre koncentrált. A Tyranny alapvetően nem lesz idegen, ugyanolyan izometrikus nézetű RPG-ről van szó, mint amikről a stúdiót már jól ismerjük. 

A történet szerint a jó és a gonosz közti háború végén a gonosz diadalmaskodott, a világ is ennek megfelelően alakult. Ez határozza meg a játék alapjait, egy ilyen világban kell megpróbálni megfelelő döntéseket hoznunk, hogy a birodalom ne essen szét, a seregek lojálisak maradjanak, vagy épp hogy mi törjünk minél előrébb. Nem a jók oldalán harcolunk, nem hősként döntünk a világ sorsáról. Érdekes az elgondolás - november 10-én meglátjuk, mit hoznak ki belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)