Hirdetés

Megvetted anno az Assassin's Creed III-at? A Ubisoft most szó nélkül elvette

|

A szülinapi akció keretein belül azoknak is be kell aktiválniuk a játékot, akik korábban már megvásárolták azt, a játékosok könyvtáraiból ugyanis eltűnt az Assassin's Creed III.

Hirdetés

Frissítés: A jelek szerint sikerült kijavítani a problémát, így az eltűnt játékok már vissza is kerültek a legtöbb felhasználó fiókjába.

Korábban írtuk: Mint azt bizonyára nagyon sokan tudjátok, mától egészen december 31-ig ingyen osztogatja a Ubisoft az Assassin's Creed III-at a kiadó 30. születésnapja alkalmából. A rendszer azonban kicsit furcsán működik.

Én még évekkel ezelőtt megvettem a játékot, aktiváltam is, azért eszembe se jutott volna, hogy egy másodpercet is foglalkozzak a legújabb akcióval, amíg észre nem vettem, hogy a játékaim közt nem szerepel az Assassin's Creed III. A jelek szerint a Ubisoft minden játékos listájából törölte azt, így akár megvolt, akár nem, aktiválni kell.

Ha korábban játszottatok a játékkal, akkor minden achievementet, DLC-t és egyéb dolgot is visszakaptok. Hogy csak véletlenül törlik-e a játékot mindenkinél, vagy szándékos a dolog, az egyelőre nem derült ki, de remélhetőleg a kiadó mihamarabb tisztázza a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)