Hirdetés

Ubidays: [MOVIE] Blazing Angels folytatás közeleg

|

A Ubisoft Romania stúdióban formálódik a Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII, ami az előző rész folytatása lesz.

Hirdetés

Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII játékban az amerikai haderő különleges osztagának vezetőjekét jelenünk majd meg. A főnökeink egyből ránk is sózzák a Wildcard hadművelet irányítását, amikor is a WWII-es hadszintereken kell teljesítenünk a küdletéseinket. A programban 18 misszión át közel 50 repülőgép csodát vezethetünk el a zeppelinek között, miközben a német kiválóságokkal mérjük össze a tudásunkat, ráadásul különleges kémkedési feladatokat is felkínálnak nekünk. Kísérleti fegyverek bevetésére is alkalmunk nyílik majd, ráadásul akciódús multiplayer összecsapásokat is terveznek nekünk. A most érkezett videóban ebből kapunk némi ízelítőt.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)