Hirdetés

Ez a Ubisoft következő ingyenes játéka

|

A Ubisoft idén ünnepli 30. születésnapját, melynek örömére minden hónapban megajándékoznak minket egy játékkal. Mutatjuk, mi az augusztusi meglepetés.

Hirdetés

A Ubisoft az E3-on jelentette be, hogy a stúdió 30. születésnapjának alkalmából minden hónapban egy másik játékkal kedveskednek a rajongóknak. Júliusban a Spliner Cellnek örülhettünk (ezt egyébként még mindig letölthetitek), most azonban egy ennél vidámabb kaland vár ránk.

Augusztus 17-én aktiválódik a Rayman Origins, amit egy egyszerű kattintással zsákolhattok be. 30 napotok lesz, hogy a játékot hozzáadjátok a saját könyvtáratokhoz, ezt követően pedig később bármikor letölthetitek majd.

Ugyanezen akció keretein belül egy Tom Clancy's The Division DLC is a tiétek lehet, ami számos Ubisoftos skint tartalmaz az ügynökökhöz, erre is érdemes lecsapni, ha még járjátok New York poszt-apokaliptikus utcáit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)