Hirdetés

Ubisoft - 3D szemüveg, tévésorozat, sportjátékok és mozifilmek

|

"Evés közben jön meg az étvágy.", tartja a mondás, ami jelen pillanatban a Ubisoft főmuftijára, nagyonis igaz.

Hirdetés

A feltörekvő fejlesztő- és kiadóvállalat nem éri be azzal, hogy az iparág harmadik legnagyobb független cége, tele vannak ambiciózus tervekkel.
Az első, amiről már korábban is hallhattunk pletykákat, a Titanic óta újra játékfilmmel jelentkező James Cameron legújabb alkotása, az Avatar adaptációja. Egyelőre csak annyit tudni róla, hogy X360-ra biztosan jön, s elviekben a világhírű rendező által kikísérletezett 3D-s megjelenítést fogja alkalmazni, vagyis szemüveg is jár majd hozzá. Ezen felül be kívánnak törni a sportjátékok piacára, amit még idén véghez is visznek a Shaun White Snowbording révén. Már most biztosak lehetünk benne, hogy nem ez lesz az utolsó sportjáték, aminek a dobozán Ubisoft logó feszít.

Avatar

avatar-poster.jpg


A közeljövőben egyelőre meg nem nevezett Ubisoft franchise-ra támaszkodva szeretnének útjára bocsátani egy tévésorozatot ill. a filmipart sem hagyják érintetlenül. Saját filmek forgatása még nincs ugyan napirenden, ám a Ubisoft Quebec műhelyében 3D animácók és speciális effektusok készülnek majd a filmstúdiók megrendelésére. Elvileg így megkönnyíthetik majd a filmek játékváltozatainak megszületését.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)